Ugrás a tartalomhoz

Megjelent a felvételi tájékoztató Kiegészítése

2015. február 2.

A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.

A felvi.hu-n elérhető online Tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza a 2014. december 23-án nyilvánosságra hozott felvételi szabályokat, meghirdetéseket és tudnivalókat, valamint az azóta, a Tájékoztatóhoz tartozó Hivatalos kiegészítéssel módosított tartalmakat is. A felsőoktatási tájékoztató a kiegészített tartalommal olvasható a Felvi.hu-n.

2015 szeptemberétől öt képzési területen (műszaki, informatika, agrár, természettudomány és gazdaságtudományok) indulnak olyan szakok, amelyek keretében lehetőség van a duális képzést választani. Ezt a lehetőséget minden esetben lábjegyzetben jelöltük a meghirdetéseknél. A vállalati partnerek listája a Felsőoktatási felvételi tájékoztató Legfontosabb táblázatok 10. sz. táblázatában található, a Felvi.hu-n.

A felsőfokú oklevél alapján számított felvételi pontszámról alapképzésen, osztatlan mesterképzésen és felsőoktatási szakképzésen szintén a Felviről lehet tájékozódni.

A jelenleg olvasható szövegbe beépültek egyéb módosítások, pontosítások is - ezeket pirossal kiemelve jelzik- , ezért minden jelentkezőt kérünk, hogy alaposan tanulmányozza át a tájékoztató szövegét, és ezek figyelembevételével jelentkezzen.

A Hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata pdf-ben letölthető a Felviről.

Forrás: www.felvi.hu


ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra