Ugrás a tartalomhoz

Február 23-ig kell hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket

2014. február 17.

Az e-felvételizők számára február 23. a hitelesítés határideje: eddig kell postára adniuk a hitelesítő adatlapot vagy Ügyfélkapun keresztül érvényesíteni a jelentkezésüket.

A 2014 szeptemberében induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket. Amennyiben ezt nem tették meg korábban, a jelentkezési határidőt követően 2014. február 23-ig van még lehetőségük arra, hogy hitelesítsék jelentkezésüket. Ezt kétféleképpen tehetik meg:

vagy

Azoknak, akik a jelentkezési határidő, azaz 2014. február 15. előtt már hitelesítették a jelentkezésüket, de később még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a már említett módok valamelyikén.

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása - azok számától függően - néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről az elektronikus jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint az e-felvételi rendszerben is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

Az e-felvételi ügyintézési funkciói segítségével előreláthatólag május elejétől lesz lehetőség a módosításra (pl. személyes adatok, egyszeri sorrendmódosítás, dokumentumok pótlása).

(Forrás: www.felvi.hu)


ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra