Ugrás a tartalomhoz

Elektronikusan zajlik a kommunikáció a felsőoktatási felvételiben

2013. június 17.

Az idei felvételi eljárás ügyintézési szakaszában, illetve a ponthatárok megállapítása után is a hivatalos kommunikációs csatorna az e-mail, ezért kiemelten fontos, hogy minden jelentkező ellenőrizze a jelentkezéskor megadott e-mail címére érkező értesítéseket. A regisztrációs csomag mellett a besorolási döntést is (kit, hová vettek fel) az e-felvételi felületéről tölthetik le majd a felvételizők.

Regisztrációs csomag: elektronikusan

Június elejéig minden felvételiző e-mailben kapott értesítést arról, hogy regisztrációs csomagját – amely tartalmazza a jelentkezési adatait – az e-felvételi felületén hogyan és miként nézheti meg. Az e-jelentkezők – és a papíron felvételizők is, előzetes regisztráció után – a www.felvi.hu honlapon elérhető E-felvételi rendszerébe belépve a Dokumentumok menüpontból (Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok részből) tölthetik le a jelentkezési adataikat tartalmazó pdf dokumentumot.

Az ebben szereplő adatok ellenőrzése és szükség esetén a javítása minden esetben a felvételiző felelőssége, ezért nagyon fontos, hogy mindenki belépjen az e-felvételi felületére és töltse le és nézze meg a regisztrációs csomagban szereplő információkat.

Besorolási döntés szintén az e-felvételiben

A ponthatárok megállapítása, vagyis előre láthatólag 2013. július 24. után minden jelentkező kizárólag az e-felvételiben tekintheti meg az ún. besorolási döntést, amely tartalmazza majd, hogy sikeres felvételi esetén melyik intézményben, szakon kezdheti meg szeptemberben tanulmányait.

A felvételi során mindig arra az e-mail címre érkeznek a hivatalos értesítések, amelyet az e-jelentkezők az e-felvételi regisztrációkor, a papíron jelentkezők pedig a jelentkezési lapjukon megadtak. Mindezen értesítések a felveteli@felveteli.oh.gov.hu e-mail címről érkeznek majd, érdemes ez után kutatni a beérkező levelek között.

Mindazok, akik a regisztrációs csomagot nem kapták meg, vagy olyan hibát találnak adataikban, amely az e-felvételi felületén nem javítható, jelentkezzenek az Educatio Nkft. Ügyfélszolgálatán!

Forrás: www.felvi.hu


ugrás a lap elejére
ugrás a főoldalra
vissza a normál változatra