Díjaink

Érték és Minőség Nagydíjas a Diplomás Pályakövetési Rendszer

2019. szeptember 10-én az Érték és Minőség Pályázat Nagydíjával, továbbá Digitalizációért Nívódíjjal ismerték el a felsőoktatásban tanuló és végzett hallgatók munkaerőpiaci életútját elemző Diplomás Pályakövetési Rendszert (DPR-t). A DPR egyúttal az Érték és Minőség védjegyhasználati lehetőségét is elnyerte.


Magyar Termék Nagydíjat kapott az Országos kompetenciamérés rendszere

Az Oktatási Hivatal az első államigazgatási szerv, amely az általa kifejlesztett és működtetett szolgáltatásért - kompetenciamérési rendszer - elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Az elismerés megmutatja, hogy a hivatal képes felvenni a versenyt a piaci szolgáltatások színvonalával.

Magyar Termék Nagydíj

A Felsőoktatási Információs Rendszer 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat

Az Oktatási Hivatal az első államigazgatási szerv, amely általa kifejlesztett és működtetett szolgáltatásért – 2012 után immár második alkalommal - elnyerte ezt a rangos díjat.

A magas rangú elismerés megmutatja, hogy a Hivatal képes felvenni a versenyt a piaci szolgáltatások színvonalával.

EYCA Kiválósági Díjat nyert az Oktatási Hivatal

Magyarországon először az Oktatási Hivatal (OH) és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) együttműködése nyerte el az EYCA (European Youth Card Association) Kiválósági Díjat. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a XXXIII. EYCA Éves Konferenciájának zárónapján, 2017. június 3-án került sor, Belgrádban.

Nyomtatás

CÍMKÉK

hivatal