« előző oldal
"Nem a hibakeresés a tanfelügyelet célja"
2013. január 30.
A Közoktatási Szakértők Országos Egyesületének tagjai kérdőív  kitöltésével válaszoltak arra, mit tudnak az országos pedagógiai-szakmai értékelésről, más néven tanfelügyeletről. Az ereményekről Dr. Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkárral beszélgettünk.
"Objektív értékelés és következetes végrehajtás kell"
2013. január 30.
A Közoktatási Szakértők Országos Egyesülete tagjainak véleménye az országos pedagógiai-szakmai értékelésről - más néven tanfelügyeletről - és a tervezett és készülő rendszerről.
Intézményellenőrzés és minőségbiztosítás a holland közoktatási intézményekben
2013. január 29.
A holland tanfelügyelet az intézményekben előforduló lehetséges problémákról minden évben gyűjt információkat, majd ezek alapján határozza meg, melyek azok az intézmények, amelyek előreláthatólag megfelelő minőséget nyújtanak majd a következő tanévben, és melyek azok, amelyeket további vizsgálatoknak kell alávetni.
Hoffmann Rózsa: Az egyik legfontosabb projekt a tanfelügyelet beindítása
2013. január 29.
A megújulóban lévő köznevelési rendszer egyik legfontosabb induló projektjének nevezte a tanfelügyelet szeptember 1-jei beindítását Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár január 21-i sajtótájékoztatóján. A tanfelügyelet célja, hogy biztosítsa a köznevelési rendszer egységesen magas színvonalát és minőségét.
« előző oldal