Megvannak az idei ponthatárok
2015. július 24.
A 2015. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n. Minden jelentkező egyetlen képzésre kerülhet csak felvételre, a jelentkezési sorrendjében szereplő első olyan helyre, ahol összpontszáma eléri vagy meghaladja a felvételi ponthatárt.
Elérhetők a keresztféléves ponthatárok
2015. január 23.
Kihirdették a 2015 februárjában induló (keresztféléves) felsőoktatási képzések felvételi ponthatárait, amelyek már elérhetők a Felvi.hu-n. A felvételizők az E-felvételi felületén, illetve - ha megadták mobiltelefonszámukat - SMS-ben is értesülhetnek eredményeikről.
Megszülettek az idei ponthatárok
2014. július 24.
A 2014. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n. A besorolási döntést a Felviről elérhető E-felvételi felületéről lehet majd letölteni, amiről mindenkit e-mailben értesítenek majd.
Pótfelvételi ponthatárok csütörtökön
2013. augusztus 28.
A pótfelvételi eljárásban jelentkezők a Felvi.hu honlapon megtekinthetik jelentkezési adataikat és pontszámaikat. A ponthatárokat augusztus 29-én hirdetik ki, amelyek szintén Felviről tudhatók meg először. A jelentkezők sms-ben is értesítét kapnak a ponthatárokról és felvételi eredményükről.
Itt vannak a felsőoktatási felvételi ponthatárok
2013. július 24.
Véget ért a várakozás: a 2013. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n, ahol már az első adatok is olvashatók a ponthatárokról. A besorolási döntést a Felviről elérhető e-felvételi felületéről lehet majd letölteni, amiről mindenkit e-mailben értesítenek majd.
Felsőoktatási felvételi: ponthatárok július 24-én
2013. július 23.
Előreláthatólag július 24-én, este 20 óra után hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási szakok ponthatárait a www.felvi.hu oldalon, amelyek böngészhetők lesznek okostelefonokon és Facebook alkalmazás segítségével is. Most sem kell egyedül várniuk a jelentkezőknek: most először e-PONT Ott Parti néven a virtuális térben zajlanak majd az események.