Augusztus 7-ig lehet pótfelvételire jelentkezni
2019. augusztus 1.
Legkésőbb 2019. augusztus 7-én éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 24-én zárult általános eljárásban egy általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba.
Hétfő éjfélig lehet pótfelvételire jelentkezni
2018. augusztus 1.
Legkésőbb 2018. augusztus 6-án éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.
Pótfelvételi ponthatárok csütörtökön
2013. augusztus 28.
A pótfelvételi eljárásban jelentkezők a Felvi.hu honlapon megtekinthetik jelentkezési adataikat és pontszámaikat. A ponthatárokat augusztus 29-én hirdetik ki, amelyek szintén Felviről tudhatók meg először. A jelentkezők sms-ben is értesítét kapnak a ponthatárokról és felvételi eredményükről.
Pótfelvételi 2013.
2013. július 29.
Elérhetők a felsőoktatási intézmények által a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzések. Jelentkezni egyetlen képzésre lehet, kizárólag elektronikus úton, legkésőbb 2013. augusztus 12-ig.
A pótfelvételizőkről számokban
2012. augusztus 24.
A pótfelvételi eljárásban jelentkezők többsége az e-felvételit választotta, a legnépszerűbb alap- és egységes, osztatlan képzések a gazdálkodási és menedzsment, valamint a jogász szakok voltak.