« előző oldal
Megjelent a pályázat a 2021/2022. tanévre szóló Ökoiskola cím és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére
2021. február 26.
A pályázat online kérdőív kitöltésével és beküldésével nyújtható be 2021. április 30-áig.
Lezárult az Ifjú tudósok tudományos vetélkedő regionális fordulója
2021. február 12.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal által meghirdetett „Ifjú tudósok” tudományos középiskolai vetélkedő újabb szakasza zárult le. 2021. február 8-10. között zajlottak a történelem, a biológia és a kémia tudományterületen a regionális forduló versenyei.
Pályázat a közép- és kelet-európai régió digitális felzárkóztatásáért
2021. január 21.

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért és az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza. A Google  kétmillió euró támogatást oszt majd szét  a pályázat során kiválasztott  magyarországi, valamint további tíz ország kedvezményezettjei között, hogy segítse a szervezeteket a gazdasági újraindulást célzó jótékony projektjeik megvalósításában. A nonprofit és forprofit szervezetek, valamint oktatási intézmények 2021. március 1-jéig jelentkezhetnek.

Pályázati felhívás – vezető szaktanácsadói feladatok ellátására
2020. december 16.
Az állami köznevelési közfeladat-ellátás kereti között az országos és a helyi szaktanácsadói feladatellátás minőségének emelése, a szaktanácsadók szakmai fejlődésének biztosítása érdekében az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központjai pályázatot hirdetnek vezető szaktanácsadói feladatok ellátására.
„Ifjú tudósok” tudományos középiskolai vetélkedő
2020. szeptember 15.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal tudományos vetélkedőt hirdet a Magyarországon és a szomszédos országokban élő 11–12. évfolyamos középiskolásoknak.
„Segítő diákok” pályázat 2019–2020.
2020. január 13.
Az Oktatási Hivatal az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (EKE OFI) jogutódjaként nyílt pályázatot hirdet „Segítő diákok" címmel.
Évszázadok öröksége
2018. szeptember 26.
Pályázati felhívás – Az Oktatási Hivatal EFOP 3.10.1-17 projektje hagyományteremtő szándékkal Évszázadok öröksége címmel művelődéstörténeti vetélkedősorozatot hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
ReDesign – népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőverseny
2018. szeptember 26.
Pályázati kiírás – Az Oktatási Hivatal EFOP 3.10.1-17 projektje hagyományteremtő szándékkal ReDesign címmel népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatot hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
MOBILSZEM DIÁKFILMVERSENY
2018. szeptember 26.
Pályázati felhívás – Az Oktatási Hivatal EFOP 3.10.1-17 projektje hagyományteremtő szándékkal M O B I L S Z E M
elnevezésű diákfilmversenyt hirdet Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
Comenius és Leonardo regionális információs napok: pályázati információk első kézből
2012. október 26.

Több helyszínen várja a Tempus Közalapítvány a tanárokat, a közoktatási és szakképző intézmények képviselőit, hogy személyesen tájékozódhassanak a különböző nemzetközi pályázati lehetőségekről.

« előző oldal