következő oldal »
Pályázati felhívás amerikai tanulmányútra holokauszt témában pedagógusok részére
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége felhívást tesz közzé holokauszt témában pedagógusok részére az Egyesült Államokban folytatandó ötnapos tanulmányútra.
Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek
Elérhető az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett és anyagilag támogatott 2018/2019. tanévi Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek versenykiírása.
„Álmaidban Amerika visszainteget?” – Az Amerika Nap pályázati felhívása
2018. június 12.

Egyedülálló rendezvénysorozat lehetőségét kínálja az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége és az Emberi Erőforrások Minisztériuma magyarországi köznevelési intézmények számára.

„Tehetséggel fel!” – pályázat középiskolásoknak
2018. június 5.
Az Oktatási Hivatal és az Országos Tudományos Diákköri Tanács kezdeményezésére a középiskolai tanulmányi versenyek legkiválóbb résztvevői, akik idén a felsőoktatásban folytatják tanulmányaikat, 2018. június 13-ig a következő tanévre szóló komoly szakmai és anyagi támogatást jelentő ösztöndíjat pályázhatnak meg.
Hét Domb Filmfesztivál pályázati felhívás
2018. április 9.
A Hét Domb Filmfesztivál (2018. szeptember 3–9.) pályázatot hirdet 10 és 18 év közötti (általános iskola felső tagozatos és középiskolás) diákoknak, filmes szakköröknek, kluboknak, csoportoknak, osztályoknak. A pályázat célja olyan filmes alkotások bemutatása a nagyközönség számára, amelyek tartalmilag, szakmailag érdemesek arra, hogy a nagyközönség megismerje őket.
Európai Gyermekek 49. Nemzetközi Találkozója, 2018. október 2–5., Belgrád
2018. március 19.
2018. október 2. és 5. között Belgrádban rendezik meg az Európai Gyermekek 49. Nemzetközi Találkozója elnevezésű fesztivált. A jelentkezési határidő: 2018. május 10.
Pályázat idegen nyelvet tanuló középiskolásoknak
2018. február 9.
A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét kiírta a Matheidesz Mária Minőségi Díj pályázati felhívását idegen nyelvet tanuló középiskolásoknak.
Lengyel együttműködés
2016. július 27.
Középiskolák jelentkezését várja egy lengyel középiskola egy Visegrádi Csoport projekt keretében, annak érdekében, hogy a nők helyzetét vizsgálják a visegrádi országokban.
Pályázati felhívás eTwinning Nagyköveti tevékenység ellátására a Közép-dunántúli és Dél-dunántúli régióban
2016. június 23.
Az eTwinning programnak szerves része a Nagyköveti Hálózat, melynek Közép-dunántúli és Dél-dunántúli régiójába várunk jelentkezőket, 2016.02.22-ig.
Célegyenesben a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért pályázatok leadása
2015. április 14.
2015. április 17. pénteken éjfélig érkezhetnek még az ajánlások az ország kiváló tehetséggondozó szakembereinek elismerésére alapított „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért" díj pályázati felhívására.
következő oldal »