következő oldal »
Évszázadok öröksége
Pályázati felhívás – Az Oktatási Hivatal EFOP 3.10.1-17 projektje hagyományteremtő szándékkal Évszázadok öröksége címmel művelődéstörténeti vetélkedősorozatot hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
ReDesign – népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőverseny
Pályázati kiírás – Az Oktatási Hivatal EFOP 3.10.1-17 projektje hagyományteremtő szándékkal ReDesign címmel népművészeti hagyományokon alapuló tárgyalkotó- és díszítőpályázatot hirdet a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
MOBILSZEM DIÁKFILMVERSENY
Pályázati felhívás – Az Oktatási Hivatal EFOP 3.10.1-17 projektje hagyományteremtő szándékkal M O B I L S Z E M
elnevezésű diákfilmversenyt hirdet Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák diákjai számára.
Pályázati felhívás amerikai tanulmányútra holokauszt témában pedagógusok részére
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége felhívást tesz közzé holokauszt témában pedagógusok részére az Egyesült Államokban folytatandó ötnapos tanulmányútra.
Pályázati felhívásokhoz tartozó kötelező mellékletek
Pályázati felhívásokhoz tartozó kötelező mellékletek
Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek
Elérhető az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett és anyagilag támogatott 2018/2019. tanévi Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek versenykiírása.
Eötvös Loránd Jubileumi Emlékverseny
2019. június 6.
Az Eötvös Loránd Fizikai Társulat, a magyar Geofizikusok Egyesülete és az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet műveltségi versenyt hirdet középiskolásoknak Eötvös Loránd életéről és tudományos munkásságáról. Végleges jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13.
Felhívás iskolai csoportoknak: új régészeti kiállítás a budai Várban
2019. június 3.
„Az első bástya" néven új régészeti kiállítás nyílt a budai Várnegyedben. A Táncsics Mihály utca 9. szám alatt bejárható egy Magyarországon egyedülálló erődítmény: az Erdélyi bástya feltárt területe. A diákok az egyedülálló panoráma megcsodálása mellett a török kor egyik legizgalmasabb helyszínén szerezhetnek információt a 16. századi Magyarország életéről, és bepillanthatnak a régészek munkájába is.
Új régészeti kiállítás és múzeumpedagógiai foglalkozások a budai Várban
2019. június 3.
„Az első bástya" címmel új régészeti kiállítás nyílt a budai Várnegyedben. A Táncsics Mihály utca 9. szám alatt bejárható egy Magyarországon egyedülálló erődítmény.
következő oldal »