következő oldal »
Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek
Elérhető az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett és anyagilag támogatott 2018/2019. tanévi Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek versenykiírása.
Pályázati felhívásokhoz tartozó kötelező mellékletek
Pályázati felhívásokhoz tartozó kötelező mellékletek
„Széchenyi öröksége” rajzpályázat
2021. április 8.
Beküldési határidő: 2021. június 4.
„Széchenyi öröksége” rajzpályázat
2021. április 8.
Beküldési határidő: 2021. június 4.
Megjelent a pályázat a 2021/2022. tanévre szóló Ökoiskola cím és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére
2021. február 26.
A pályázat online kérdőív kitöltésével és beküldésével nyújtható be 2021. április 30-áig.
Lezárult az Ifjú tudósok tudományos vetélkedő regionális fordulója
2021. február 12.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal által meghirdetett „Ifjú tudósok” tudományos középiskolai vetélkedő újabb szakasza zárult le. 2021. február 8-10. között zajlottak a történelem, a biológia és a kémia tudományterületen a regionális forduló versenyei.
Pályázat a közép- és kelet-európai régió digitális felzárkóztatásáért
2021. január 21.

A Google meghirdette a közép- és a kelet-európai régió országainak szóló Google.org Impact Challenge programját, amely a digitális felzárkóztatásért és az inkluzív gazdasági növekedés elősegítéséért dolgozó szervezetek támogatását célozza. A Google  kétmillió euró támogatást oszt majd szét  a pályázat során kiválasztott  magyarországi, valamint további tíz ország kedvezményezettjei között, hogy segítse a szervezeteket a gazdasági újraindulást célzó jótékony projektjeik megvalósításában. A nonprofit és forprofit szervezetek, valamint oktatási intézmények 2021. március 1-jéig jelentkezhetnek.

Pályázati felhívás – vezető szaktanácsadói feladatok ellátására
2020. december 16.
Az állami köznevelési közfeladat-ellátás kereti között az országos és a helyi szaktanácsadói feladatellátás minőségének emelése, a szaktanácsadók szakmai fejlődésének biztosítása érdekében az Oktatási Hivatal Pedagógiai Oktatási Központjai pályázatot hirdetnek vezető szaktanácsadói feladatok ellátására.
„Ifjú tudósok” tudományos középiskolai vetélkedő
2020. szeptember 15.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal tudományos vetélkedőt hirdet a Magyarországon és a szomszédos országokban élő 11–12. évfolyamos középiskolásoknak.
következő oldal »