következő oldal »
Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek
Elérhetők az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett és anyagilag támogatott Országos Általános Iskolai Nemzetiségi Tanulmányi Versenyek versenykiírása.
Pályázat idegen nyelvet oktató tanároknak
2018. február 9.
A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét kiírta a Matheidesz Mária Minőségi Díj pályázati felhívását idegen nyelvet oktató tanároknak.
Pályázat idegen nyelvet tanuló középiskolásoknak
2018. február 9.
A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete ismét kiírta a Matheidesz Mária Minőségi Díj pályázati felhívását idegen nyelvet tanuló középiskolásoknak.
Ne égess! – 11. pályázati felhívás
2017. december 6.
A Katasztrófavédelem Központi Múzeuma idén 11. alkalommal hirdeti meg rajz- és irodalmi pályázatát általános iskolás tanulók számára „Ne égess!" címmel. A beküldési határidő: 2018. január 26.
Felhívás 4-18 év közötti gyermekeknek és fiataloknak nemzetközi művészeti pályázaton való részvételre
2017. november 30.
Az Egyiptomi Arab Köztársaság Gyermekintézete három nemzetközi pályázatot hirdetett meg 4 és 18 év közötti gyermekeknek és fiataloknak fotó, saját kezűleg készített játék, valamint Egyiptom a világ gyermekeinek szemében kategóriákban.
Amerika-nap pályázati felhívás – meghosszabbítva
2017. november 21.
Az Amerikai Egyesült Államok budapesti Nagykövetsége és az Emberi Erőforrások Minisztériuma különleges rendezvénysorozatra való pályázás lehetőségét kínálja a magyarországi köznevelési intézményeknek. A jelentkezés meghosszabbított határideje: 2017. december 5., kedd éjfél.
Országos honismereti tanulmányi verseny
2017. augusztus 21.
A 2017/2018-as tanévben is meghirdetik az Országos honismereti tanulmányi versenyt, amelyen a jelentkezők 7 témakörben – magyar irodalom, történelem, földrajz, környezetismeret, néphagyomány, hungarikumok, feltalálók – mérethetik meg tudásukat. Nevezési határidő: 2017. szeptember 30.
Juvenes Translatores fordítói verseny
2017. augusztus 11.
Az Európai Bizottság Fordítói Igazgatósága tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Juvenes Translatores elnevezésű fordítói versenyt, amelyen 17 éves középiskolás diákok vehetnek részt.
Maker Faire Rome Alkotók Vására
2017. június 14.
Maker Faire Rome Alkotók Vására címmel kerül megrendezésre 2017. december 1-3. között a római vásárvárosban (Fiera Nuova di Roma), a Római Innovációs Kamara (INNOVA Camera) rendezvénye, amely a kreatív fiatal alkotók bemutatkozásának fóruma.
Gyurkovics Tibor országos vers-, prózamondó és verséneklő verseny
2017. április 10.
A verseny meghirdetésének célja, népszerűsíteni a magyar irodalmat és benne Gyurkovics Tibor életművét. Jelentkezés határidő: 2017. szeptember 30.
következő oldal »