« előző oldal
Korábbi rendszerű (a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény alapján indított) képzés folytatásának utólagos nyilvántartásba vétele
2020. január 27.
Összegyűjtöttük a korábbi rendszerű képzés folytatásának utólagos nyilvántartásba vételével kapcsolatos tudnivalókat, a vonatkozó jogszabályokat, röviden összefoglaljuk az eljárás menetét, emellett megtalálják az ügyintézők elérhetőségeit is, valamint letölthetik a szükséges adatlapokat.
EGT-s állambeli felsőoktatási képzés magyar felsőoktatási intézmény általi indításának (licenciaképzés) nyilvántartásba vétele
2020. január 27.
Felsőoktatási szakmai testületekkel (DOSZ, FTT, HÖOK, MAB, MRK, ODT) kapcsolatos ügyintézés
2019. április 16.
Az alábbiakban összegyűjtöttük a felsőoktatási szakmai testületekkel kapcsolatos tudnivalókat, a vonatkozó jogszabályokat, röviden összefoglaljuk az eljárás menetét, emellett megtalálják az ügyintézők elérhetőségeit is, valamint letölthetik az ehhez szükséges adatlapokat.
Előzetes szakhatósági állásfoglalás kiadása
2018. november 26.
Az alábbiakban összegyűjtöttük a felszámolói névjegyzékbe vétel kapcsán kiadható előzetes szakhatósági állásfoglalással kapcsolatos tudnivalókat, a vonatkozó jogszabályokat, röviden összefoglaljuk az eljárás menetét, emellett megtalálják az ügyintézők elérhetőségeit is.
A nyilvántartásba vételhez szükséges adatlapok
2008. április 15.
A felsőoktatási intézmények nyilvántartásba vételéhez szükséges adatlapok.
« előző oldal