következő oldal »
Változások a 2020-as általános felsőoktatási felvételi eljárásban
2020. április 17.
A koronavírus miatti veszélyhelyzetben a felsőoktatási intézményeket, hallgatókat, illetve az általános felsőoktatási felvételi eljárást érintő intézkedésekről is döntést hozott a kormány, a részleteket itt találja.
Többletpontok a felsőoktatási felvételi eljárásban
2018. február 20.
A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló kormányrendelet meghatározza, hogy miként jár többletpont az OKTV versenyek döntőjében elért helyezések alapján a felsőoktatási felvételi eljárásban.
Megvannak az idei ponthatárok
2015. július 24.
A 2015. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n. Minden jelentkező egyetlen képzésre kerülhet csak felvételre, a jelentkezési sorrendjében szereplő első olyan helyre, ahol összpontszáma eléri vagy meghaladja a felvételi ponthatárt.
Február 23-ig kell hitelesíteni
2015. február 18.
A 2015 szeptemberében induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket. Amennyiben ezt nem tették meg korábban, a jelentkezési határidőt követően 2015. február 23-ig van erre lehetőségük: eddig kell postára adniuk a hitelesítő adatlapot vagy Ügyfélkapun keresztül érvényesíteni a jelentkezésüket.
Megjelent a felvételi tájékoztató Kiegészítése
2015. február 2.
A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.
Elérhetők a keresztféléves ponthatárok
2015. január 23.
Kihirdették a 2015 februárjában induló (keresztféléves) felsőoktatási képzések felvételi ponthatárait, amelyek már elérhetők a Felvi.hu-n. A felvételizők az E-felvételi felületén, illetve - ha megadták mobiltelefonszámukat - SMS-ben is értesülhetnek eredményeikről.
Keresztféléves eljárás: elindult az e-ügyintézés
2014. december 8.
Már elérhetők az E-felvételi e-ügyintézési funkciói honlapunkon. A keresztféléves jelentkezők ezen keresztül 2015. január 8-ig éjfélig ellenőrizhetik és módosíthatják adataikat, lehetőségük van a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, valamint dokumentumpótlásra. Fontos, hogy mindenki átnézze, hogy helyesen szerepelnek-e az adatai!
Megszülettek az idei ponthatárok
2014. július 24.
A 2014. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n. A besorolási döntést a Felviről elérhető E-felvételi felületéről lehet majd letölteni, amiről mindenkit e-mailben értesítenek majd.
Február 23-ig kell hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket
2014. február 17.
A 2014. szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek a jelentkezési határidőt követően február 23-ig van lehetőségük arra, hogy hitelesítsék jelentkezésüket, azaz postára adják a hitelesítő adatlapot vagy Ügyfélkapun keresztül.
Megjelent a hivatalos Kiegészítés
2014. január 31.
A Hivatalos kiegészítésben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.
következő oldal »