« előző oldal
következő oldal »
Elérhetők a jelentkezési adatok
2013. május 23.
Június elejéig minden felvételiző e-mailben kap tájékoztatást arról, hogy jelentkezését regisztrálták a felsőoktatási felvételi adatbázisban, és regisztrációs csomagja megtekinthető az e-felvételi rendszerében.
Feldolgozták a felsőoktatásba jelentkezők adatait
2013. április 19.
A jelenlegi adatok alapján 2013-ban összesen 95 147 fő jelentkezett valamely szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésre. A korábbi évek tendenciáit követve a felvételizők többsége idén is online nyújtotta be jelentkezését.
Döntöttek az állami ösztöndíjas képzésekről
2012. december 21.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye a magyar állami ösztöndíjas szakokról.
Az EMMI tájékoztatása a felsőoktatási jelentkezésről
2012. december 11.
Az EMMI Oktatásért Felelős Államtitkárság közleménye a felsőoktatásba jelentkezni kívánók számára.
Keresztféléves jelentkezési határidő
2012. november 14.
November 15-én éjfélig van lehetőség az e-felvételivel, vagy postai úton jelentkezni a 2013. februárban induló felsőoktatási képzésekre.
Indul a keresztféléves felvételi
2012. október 15.
Október 15-ével kezdetét vette a keresztféléves felvételi eljárás, amelynek újdonsága, hogy a tudnivalókat és a meghirdetéseket tartalmazó Felsőoktatási felvételi tájékoztató kizárólag elektronikusan jelenik meg.
Tájékoztatás a hallgatói szerződés egyes elemeiről
2012. február 24.
Új finanszírozási formák a felsőoktatásban: állami ösztöndíjas, állami részösztöndíjas és önköltséges. Előbbi kettő feltétele a hallgatói szerződés megkötése.
Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztatók kiegészítése
2012. január 31.
A jogszabály-változások elfogadása utána felsőoktatási intézmények korrigálták a Felsőoktatási felvételi tájékoztató kiadványokban meghirdetett képzéseiket, egyes esetekben a jelentkezés és a felvétel feltételeit. Ezeket a most megjelent kiegészítés tartalmazza.
Tájékoztató a felsőoktatásba jelentkezők számára
2012. január 21.
A felsőoktatási felvételi tájékoztató kiadványok kéziratának nyomdába adása óta jelentős jogszabályi változások történtek, amelyek szükségessé teszik a december közepén megjelent kiadványok tartalmának kiegészítését, pontosítását.
Elindult a 2012-es felsőoktatási felvételi eljárás
2011. december 15.
Megjelentek a felsőoktatási felvételi tájékoztató kiadványok: az egyik kötetben az alapképzéseket, az egységes, osztatlan képzéseket, valamint a felsőfokú szakképzéseket, a másik kötetben pedig a mesterképzéseket böngészhetik a felsőoktatásba készülők. A jelentkezési határidő: 2012. február 15.
« előző oldal
következő oldal »