« előző oldal
következő oldal »
Elérhető a hivatalos felvételi tájékoztató és a meghirdetett képzések
2013. december 21.
December 21-én elindult a 2014-es általános felsőoktatási felvételi eljárás. Az eljárás szabályait tartalmazó Tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések már olvashatók a Felvi.hu honlapon.
Megjelent a keresztféléves képzések kiegészítése
2013. november 4.
Az október 15-én megjelent Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2014. februárban induló képzések című kiadvány hivatalos kiegészítése.
Indul a keresztféléves felvételi
2013. október 15.
November 15-ig lehet jelentkezni a 2014. februárban induló felsőoktatási képzésekre. Az eljárás tudnivalóit, szabályait és a meghirdetéseket tartalmazó Tájékoztató kizárólag elektronikus formában jelenik meg.
Pótfelvételi ponthatárok csütörtökön
2013. augusztus 28.
A pótfelvételi eljárásban jelentkezők a Felvi.hu honlapon megtekinthetik jelentkezési adataikat és pontszámaikat. A ponthatárokat augusztus 29-én hirdetik ki, amelyek szintén Felviről tudhatók meg először. A jelentkezők sms-ben is értesítét kapnak a ponthatárokról és felvételi eredményükről.
Pótfelvételi 2013.
2013. július 29.
Elérhetők a felsőoktatási intézmények által a pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzések. Jelentkezni egyetlen képzésre lehet, kizárólag elektronikus úton, legkésőbb 2013. augusztus 12-ig.
Itt vannak a felsőoktatási felvételi ponthatárok
2013. július 24.
Véget ért a várakozás: a 2013. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n, ahol már az első adatok is olvashatók a ponthatárokról. A besorolási döntést a Felviről elérhető e-felvételi felületéről lehet majd letölteni, amiről mindenkit e-mailben értesítenek majd.
Felsőoktatási felvételi: ponthatárok július 24-én
2013. július 23.
Előreláthatólag július 24-én, este 20 óra után hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási szakok ponthatárait a www.felvi.hu oldalon, amelyek böngészhetők lesznek okostelefonokon és Facebook alkalmazás segítségével is. Most sem kell egyedül várniuk a jelentkezőknek: most először e-PONT Ott Parti néven a virtuális térben zajlanak majd az események.
Még öt nap a végső dokumentumpótlási és sorrendmódosítási határidőig
2013. július 5.
Legkésőbb 2013. július 10-ig van lehetőségük a 2013 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre jelentkezőknek, hogy benyújtsák a még hiányzó dokumentumaikat, illetve egyetlen alkalommal módosítsák a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Mindez azok számára is elvégezhető az E-felvételi rendszerben, akik jelentkezésüket papíron adták be.
Elektronikusan zajlik a kommunikáció a felsőoktatási felvételiben
2013. június 17.
Az idei felvételi eljárás ügyintézési szakaszában, illetve a ponthatárok megállapítása után is a hivatalos kommunikációs csatorna az e-mail. A regisztrációs csomagról szóló értesítés mellett a besorolási döntésről is e-mailben kapnak majd tájékoztatást a felvételizők.
Végső dokumentumpótlási határidő a felsőoktatási felvételiben
2013. június 11.
Legkésőbb július 10-ig pótolhatják elektronikusan a felvételizők azokat a dokumentumaikat, amelyeket június 5-ig nem tudtak benyújtani.
« előző oldal
következő oldal »