Ügyfélszolgálat
Az Oktatási Hivatal és ügyfélszolgálatai elérhetősége
A fővárosi és megyei kormányhivatalok elérhetőségei
Év végi nyitva tartás az Ügyfélszolgálaton
2015. december 21.
Az Oktatási Hivatal Ügyfélszolgálatának ünnepi nyitva tartása. December 28-30. között a megszokott rend szerint, szilveszter napján pedig délig érhetők el.
Július 1-jén az ügyfélszolgálat zárva tart
2015. június 26.
A Közszolgálati Tisztviselők Napjára való tekintettel 2015. július 1-jén az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata zárva tart, így személyesen, e-mailen és telefonon sem fogad megkereséseket. Megértésüket köszönjük!
Új helyszínen érhető el az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata
2015. április 27.
2015. május 4-től az Oktatási Hivatal személyes ügyfélszolgálata az Educatio Nkft. ügyfélszolgálatával egy helyszínen, a 1122 Budapest, Maros utca 19-21. cím alatt érhető el, változatlan nyitva tartással.
Új Központi Ügyfélszolgálati Iroda a Szalay utcában
2013. szeptember 3.
Gyorsabb és egyszerűbb ügyintézést tesz lehetővé az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) új, akadálymentesített Központi Ügyfélszolgálati Irodája, ahol mostantól szociális, család- és egészségügyi, valamint oktatási kérdésekben is kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők.
Az Ügyfélszolgálat átmeneti megközelítése
2013. augusztus 14.
Felújítás miatt az Ügyfélszolgálatot megközelíteni átmenetileg a Szalay utca felől, a főbejáraton át lehet.
Hétfőn zárva tart az Ügyfélszolgálat
2013. június 25.
A Közszolgálati Tisztviselők Napján, július elsején, hétfőn az Oktatási Hivatal Ügyfélszolgálata zárva tart. Kedden, változatlan nyitva tartással ismételten fogadja majd az érdeklődőket.