kép banner
következő oldal »
KIFIR - Üresen maradt férőhelyek
2016. április 26.
Az alábbi linkre kattintva elérhető az a modul, ahol a középfokú intézmények megadhatják a 2015/2016-os tanév rendkívüli felvételi eljárásban az egyes tanulmányi területeken meghirdetett férőhelyeiket, egy másik modulban pedig az általános iskolák, szülők és tanulók kereshetnek az intézmények által megadott adatok között.
KIFIR egyeztetett felvételi jegyzék (hivatalos végeredmény)
2016. április 19.
Elérhető a középiskolai felvételi hivatalos végeredménye.
KIFIR - Középfokú iskolai rangsoroló rendszer
2016. március 23.
A középfokú iskolák az alábbi linkre kattintva léphetnek be a középfokú iskolai rangsoroló rendszerbe.
Középfokú beiskolázás Módosító tanulói adatlapja egyénileg jelentkezők számára
2016. február 29.
Az alábbi linkekre kattintva letölthetik a 6 és a 8 évfolyamos gimnáziumokba, illetve a magyarországi általános iskolával tanulói jogviszonyban nem álló, 9. évfolyamra jelentkező tanulók esetében használható KIFIR Módosító tanulói adatlapot, illetve Pótlapot.
A KIFIR elektronikus adatlap-kitöltő rendszerben rögzített adatok lekérdezése középfokú intézmények számára
2016. február 15.
Az alábbi linkre kattintva a középfokú intézmények elérhetik azt a programot, amellyel lekérdezhetik az általános iskolák által a KIFIR elektronikus adatlap-kitöltő rendszerben rögzített tanulói adatokat.
Középfokú beiskolázás – központi írásbeli felvételi vizsga 2016
2016. január 16.
A középfokú beiskolázás 2015/2016. tanévi központi írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítási-értékelési útmutatóik 2016. január 16-án 13 órától lesznek letölthetőek.
Középfokú beiskolázás adatlapcsomagja az egyénileg jelentkezők számára
2016. január 7.
Letölthetők a 6 és a 8 évfolyamos gimnáziumra, illetve a magyarországi általános iskolával tanulói jogviszonyban nem álló, 9. évfolyamra jelentkező tanulók esetében használható KIFIR dokumentumcsomag.
KIFIR elektronikus adatlap-kitöltő rendszer (általános iskolák számára)
2016. január 6.
Az általános iskolák számára megnyitottuk a KIFIR elektronikus adatlap-kitöltő rendszert, amely lehetővé teszi a középiskolai felvételi jelentkezési lapokat és a tanulói adatlapok előállítását.
KIFIR tanulmányi terület és felvételi tájékoztató kereső
2015. december 7.
Az alábbi linken elérhető az a kereső program, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középiskolák által meghirdetett tanulmányi területek között valamint megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit.
OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez a 2016/2017. tanévre
2015. december 7.
Letölthetők az országos, a budapesti és a megyei OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez a 2016/2017. tanévre.
Központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények
2015. november 13.
Cikkünkből elérhetők a központi írásbeli felvételi vizsgát szervező intézmények listái megyénkénti bontásban. A jelentkezési határidő: 2015. december 8.
következő oldal »
ESEMÉNYNAPTÁR

Téma

Célcsoport


  2016 - május  
H K Sz Cs P Sz V