kép banner
kep

Felsőoktatási felvételi: egy hét múlva ponthatárok

Előreláthatólag 2014. július 24-én, 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait, amelyek a hivatalos kihirdetést követően leghamarabb a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetőek. Ahogy eddig is, a ponthatárokat többek közt a felvételizők számának, az intézmények kapacitásainak, valamint a jelentkezők eredményeinek figyelembevételével határozzák meg.

Közlemény a szakértői képzéshez szükséges videofelvételekről

Az Oktatási Hivatal közleménye a TÁMOP-3.1.5 és a TÁMOP-3.1.8 kiemelt projektek keretén belül szervezett szakértői képzéshez szükséges videofelvételekkel kapcsolatban.

Új tartalmakkal egészült ki az Útmutató, megjelent hat szakterület tanfelügyeleti Kézikönyve

Az Útmutató kiegészítéseit saját döntésük alapján segítségként felhasználhatják a 14 év szakmai gyakorlattal és pedagógus-szakvizsgával vagy azzal egyenértékű szakképzettséggel, tudományos fokozattal rendelkező pedagógusok.

Személyazonosító okmány igénylése kiskorú gyermek számára

A KEK KH tájékoztatása szülőknek a személyazonosító igazolvány igényléséről kiskorú gyermekük számára (teendők, tudnivalók).

Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny: díjátadó ünnepség

Május 30-án, pénteken 14 órától, a budapesti Móricz Zsigmond Gimnáziumban kerül sor az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) díjátadó ünnepségére, valamint a hozzá kapcsolódó, a Nemzeti Tehetség Program által alapított „Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért" díjak átadására.

A beiskolázással kapcsolatos feladatok, határidők a 2014/2015. tanévben

Letölthető a 2014/2015-ös tanév beiskolázással kapcsolatos feladatokat, határidőket tartalmazó EMMI rendelet 2. sz. melléklete.

Aktuális írásbeli érettségi feladatsorok

A 2014. május-júniusi írásbeli érettségi vizsgák közép- és emelt szintű feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően ezek a vizsgát követő napon kerülnek fel az oktatas.hu-ra.

emelt szint eredmény érettségi érettségi vizsga esettanulmány feladatlap felsőoktatás felsőoktatási felvételi hatósági ügyintézés hírlevél hivatal javítási-értékelési útmutató javítási útmutató KIR kompetenciamérés középfokú beiskolázás középfokú felvételi középszint nyilvántartásba vétel OKTV pályázat pedagógus-életpályamodell pedagógus-továbbképzés sajátos nevelési igényű tanulók sajtóközlemény TÁMOP 3.1.1 TÁMOP 3.1.5 TÁMOP-3.1.5 TÁMOP 3.1.8 uniós projekt
ESEMÉNYNAPTÁR

Téma

Célcsoport


  2014 - július  
H K Sz Cs P Sz V
Ugrás az IKT kezdőlapjára