kép banner
kep

Középfokú beiskolázás – központi írásbeli felvételi vizsga 2015

A középfokú beiskolázás 2014/2015. tanévi központi írásbeli felvételi vizsgáinak feladatsorai és javítási-értékelési útmutatóik 2015. január 17-én 13 órától lesznek letölthetőek.

A héten hirdetik ki a februárban induló felsőoktatási képzések ponthatárait

Várhatóan január 22-én hirdetik ki a 2015 februárjában induló (keresztféléves) felsőoktatási képzések felvételi ponthatárait, amelyek elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők.

Tájékoztatás

Az alábbi sorszámú nyelvvizsga-bizonyítványokra és nyelvvizsga-anyakönyvekre vonatkozó igazolások, másolatok kiadása szünetel.

2015. január 17-én kezdődnek a középfokú iskolák felvételi eljárásának központi írásbeli felvételi vizsgái

A központi írásbeli vizsgákat a 8 és a 6 évfolyamos gimnáziumokba, továbbá a 9. évfolyamra és az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezők számára 2015. január 17-én, 10 órától országosan egységesen szervezik.

Jelentkezési lap érettségi vizsgára (2014/2015. tanév május-júniusi vizsgaidőszak)

Elérhető a 2014/2015. tanév május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapja. Jelentkezni 2015. február 16-ig lehet.

Elérhető a felvételi tájékoztató és a meghirdetett képzések

Elindult a 2015-ös általános felsőoktatási felvételi eljárás: 2015. február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, mester- és osztatlan mesterképzésekre és felsőoktatási szakképzésekre. Az eljárás szabályait tartalmazó Tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett képzések már olvashatók a Felvi.hu oldalon.

Megjelent az Útmutató második, javított változata

Az emberi erőforrások minisztere jóváhagyta az „Útmutató a pedagógusok minősítési rendszeréhez" című kiadvány második, javított változatát. A dokumentum a 2015. évi minősítővizsgára, illetve minősítési eljárásra készülő pedagógusok munkáját segíti.

állásajánlat emelt szint eredmény érettségi érettségi vizsga esettanulmány feladatlap felsőoktatás felsőoktatási felvételi hatósági ügyintézés hírlevél hivatal javítási-értékelési útmutató javítási útmutató KIR kompetenciamérés középfokú beiskolázás középfokú felvételi középszint OKTV pályázat pedagógusminősítés pedagógus-továbbképzés sajátos nevelési igényű tanulók sajtóközlemény TÁMOP 3.1.1 TÁMOP 3.1.5 TÁMOP-3.1.5 TÁMOP 3.1.8 uniós projekt
ESEMÉNYNAPTÁR

Téma

Célcsoport


  2015 - január  
H K Sz Cs P Sz V
Ugrás az IKT kezdőlapjára